×

Expoziția CONEXIUNI 2.24 a specializărilor grafică și sculptură Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași

În perioada 1 – 13 aprilie 2024, la UNAgaleria București va fi deschisă expoziția de grafică și sculptură Conexiuni 2.24 a studenților de la Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași.

 

Continuând firesc seria evenimentelor expoziționale desfășurate în cadrul parteneriatului încheiat, în urmă cu mai mulți ani, dintre Universitatea Națională de Arte din București și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, expoziția din acest an este coordonată de conf. univ. dr. Mircea Ștefănescu, conf. univ. dr. Mihai Vereștiuc, conf. univ. dr. Cezarina Caloian, lector univ. dr. Andrei - Alecsandru Pantea.

 

Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 2 aprilie 2024, ora 18.30, la UNAgaleria București și va fi prezentat de criticul de artă, cercetător științific dr. Mirela Ștefănescu.

 

Proiectele expoziționale ale tinerilor artiști, realizate în parteneriat la Iași și la București oferă noi dimensiuni ale creativității și relațiilor interumane, reflectate în dialogul expresiv și vibrant al tinerilor artiști.   

 

Critic de artă,

Mirela Ștefănescu