×

Despre

combinat.ro - un microsite despre comunitatea artistică și creativă a Combinatului Fondului Plastic din București

Microsite-ul Combinat își propune să contribuie la creșterea vizibilității și a audienței Combinatului Fondului Plastic, printr-o serie de materiale editoriale despre entitățile culturale din incinta acestuia, poziționând CFP-ul (Băiculești 29) ca o destinație culturală a Bucureștiului și a României.

Proiectul a demarat în ianuarie 2021, prin publicarea online a hărții digitale a CFP, care se va actualiza constant pentru a include și prezenta cât mai multe dintre organizațiile active în incinta CFP, galerii (Galeria Nicodim, Galeria Sector 1, UNA Galeria, S.E.N.A.T., Galeria Sandwich, Galeria Artsafe, Galeria UAP), spații expoziționale, organizații culturale, dar și ateliere și mari artiști care creează aici.

Primă etapă a proiectului cultural este realizată cu sprijinul Ministerului Culturii, cu ocazia Zilei Culturii Naționale 2021.

Pe termen mediu și lung, platforma ″Combinat″ își propune să dea Bucureștiului o destinație culturală, reunind organizațiile, atelierele și artiștii activi din incinta Combinatului Fondului Plastic și la nivel de comunicare.

Platforma este o inițiativă a Fundației The Institute și a Asociației Cartierului Creativ, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și va comunica și pe viitor, sub umbrela ″Combinat″, activitatea culturală și creativă de sub acoperișurile acestuia, din încercarea de a coagula comunitatea artistică prezentă aici și de a crește vizbilitatea CFP.


Parteneri media: Designist.ro, Feeder.ro, Igloo, IQads, Modernism, Molecule-F, Munteanu, Revista Atelierul, Zeppelin, Zile și Nopți
Partener de monitorizare: MediaTrust România