×

Expoziția aniversară a doi ani pentru galeria IOMO Womb – lucrări dintr-o colecție privată

 

 

 

Galeria IOMO este încântată să vă invite la deschiderea expoziției Womb eveniment ce marchează împlinirea a doi ani de activitate a galeriei, cu mari satisfacții culturale, organizatorice, personale și colective. Womb este o expoziție de grup, curatoriată de Alexandra Ioniță și dezvăluie publicului câteva dintre píesele cele mai dragi ale unui colecționar pasionat.

Artiști prezentați:
Mircea Cantor
Oana Fărcaș
Adrian Ghenie
Remus Grecu
Cathrin Hoffmann
Adela Janska
Philipp Kremer
Tania Marmolejo
Pedro Pedro
Florin Petrachi


Vernisajul va avea loc joi, 09.03.2023, între orele 18:00 – 22:00.


[...] Pășind in acest refugiu dur si luminos, lipsit, prin absența soarelui puternic, de naturalețe, revenim la stadiul de făt. Ne adaptăm cu rapiditate la condițiile spațiului deoarece tânjim dupa o experiență aparte. Tinzând către plăcerea vizualului, căutăm, poate în mare parte doar subconștient, o împlinire mai profundă. Astfel, începem să identificăm de ce am ales să intrăm în galeria de artă: amorțiți, pătrunși de frigul iernii, așteptăm primăvara, primii muguri, înflorirea bobocilor, promisiunea dulceții fructelor coapte. [...].
IOMO are misiunea de a promova producția artistică relevantă societății actuale, programul său expozițional facilitând un dialog aflat la intersecția dintre practica instituțională și specificul manifestărilor alternative. IOMO se dedică sprijinirii acelor artiști care, producând astăzi, proiectează patrimoniul cultural de mâine.


Expoziţia va putea fi vizitată de marți până sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 18:00 până la data de 08.04. 2023.