×

KAZUKI OISHI: For instance, Humidity la Galeria Sandwich

 
Ce se află în spațiul dintre materie și materie? Așa cum există o forță gravitațională între planete, există și un continuu spațiu gol între stilou și caiet. Ce este între noi și aerul uscat din București? De exemplu, umiditatea.
 
Kazuki Oishi a petrecut ultimele două luni în rezidență la Sandwich, explorând materiale locale în relație cu fenomene fizice locale și folosind sculptura ca instrument pentru a cerceta ceea ce ar putea exista în spațiul gol, și ca mediu pentru a vizualiza lucrurile ambigue. Argila, de exemplu, un material folosit în sculptură în ideea că va fi înlocuit cu un altul în timpul procesului de turnare, își modifică textura în funcție de umiditatea din aer. Dacă lutul ar trebui să fie umed și suplu, atunci ce este lutul crăpat care a fost deshidratat de aerul uscat din București și a devenit stabil în materialitatea sa? Unde s-a dus umiditatea eliberată în aer dintre crăpăturile sale? Poate că începe să existe ca o sculptură în aerul dintre noi.
 
Kazuki Oishi (n.1993) trăiește și lucrează la Tokyo. A absolvit Universitatea de Artă Mushashino, secția Sculptură. Printre cele mai recente expoziții ale sale sunt incluse COMMON MOVES Kazuki Oishi + Koichi Mitsuoka, Art Center Ongoing, Tokyo (2022), "Depth of street" WALLA, Kodaira City, Tokyo (2021), Artists in FAS 2020 Achievement Presentation Exhibition by Selected Artists, Fujisawa City Art Space, Kanagawa (2021) și “WALLAby” Ginza tsutaya books, Tokyo (2020).
 
Expoziție deschisă în perioada 29.09 - 04.11.2022
 
***
 
Expoziția este realizată în parteneriat cu Art Center Ongoing Tokyo. https://www.ongoing.jp/
Evenimentul este parte a Proiectului “The Real Show @SNDW”.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite.