×

Open Doors @Combinatul Fondului Plastic #youngartists

Luna octombrie vine cu un nou eveniment de tip Open Doors ce va avea loc pe 13 octombrie, la Combinatul Fondului Plastic, în timpul DIPLOMA Show 2022, iar această ediție de “porți deschise” aduce atelierele și galeriile cu artiști consacrați împreună cu proiectele noii generații de artiști.

PROGRAM: 18:00 - 22:00 / Intrarea este gratuită.
Combinatul Fondului Plastic, Băiculești 29

Aflat la a 4-a ediție, evenimentul propune o apropiere între publicul larg și una dintre cele mai concentrate zone culturale ale Bucureștiului, să îl familiarizeze cu spațiile, dar și cu comunitatea artistică existentă care activează în spațiul Combinatului. Așadar, OPEN DOORS la Combinatul Fondului Plastic din 13 octombrie deschide atât atelierele artiștilor, cât și cele 5 pavilioane DIPLOMA Show cu peste 120 de lucrări de licență și master ale tinerilor artiști din toată România.



În cadrul OPEN DOORS publicul va putea vizita 3 expoziții, peste 12 ateliere ale artiștilor consacrați din spațiul Combinatului, dar și cele 5 pavilioane expoziționale din cadrul DIPLOMA Show 2022:
Expoziții // Sector 1 Gallery cu expoziția LES FEMMES DU FEU / Galeria Sandwich cu expoziția KAZUKI OISHI: For instance, Humidity / UNAgaleria cu expoziția STARt

Ateliere // Alexandru Marinete / Victoria Zidaru / Marian Zidaru / Mircea Roman / Florentina Voichi / Andrei Marina / Titi Ceară / Eugen Ilina / Vlad Basarab / Marcel Scutaru / Elena Scutaru / Lucian Țăran

DIPLOMA Show 2022 // Galeria Senat, Spațiul The Institute, Galeria IOMO, Galeria ArtSafe și spațiile conexe ArtSafe

Despre DIPLOMA Show

Singurul festival dedicat noii generații de artiști, arhitecți și designeri români și prezintă lucrări semnate de absolvenți ai facultăților vocațional-creative din România, arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design, selectate de către un Board Creativ, format din peste 40 de galeriști, artiști, manageri culturali, arhitecți, designeri, curatori și antreprenori în industriile creative. 
Vezi aici mai multe. 

Universități participante: Universitatea Națională de Arte din București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Artă și Design din Cluj, Facultatea de Arhitectură și Urbanism (Univ. Tehnică din Cluj-Napoca), Facultatea de Arhitectură „George Matei Cantacuzino” (Univ. Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași), Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Arte și Design (Universitatea de Vest din Timișoara), Facultatea de Arhitectură și Urbanism (Universitatea Politehnică Timișoara).

***

OPEN DOORS este un eveniment prezentat de UniCredit Bank, susținut de Art Property Development, Art Property City și ABSOLUT.
combinat.ro este platforma comunității culturale și creative din Băiculești 29 și una dintre principalele destinații culturale bucureștene. Proiect prezentat de UniCredit Bank, susținut de Art Property Development și Art Property City.
Parteneri culturali: Uniunea Artistilor Plastici, Combinatul Fondului Plastic.